Vorige slide
Volgende slide

Reizen is beleven.

United Travel-Tjallina Houtsma.

Reizen en alles wat daarmee te maken heeft, is mijn passie. Ik ben inmiddels ruim 45 jaar onlosmakelijk verbonden met de reiswereld. Ervaring in het bieden van passend reisadvies op het reisbureau in Sneek. Het zoeken en vinden van de perfecte reis, voor de beste prijs, is iedere keer weer een uitdaging voor mij. Tijdens deze zoektocht naar een passende reis, reis ik zelf altijd een beetje mee. Ik ben aangesloten bij ANVR/SGR.

Wat kunt u bij mij boeken? 

Een weekendje weg, een cruise, een strand- of sneeuwvakantie, een verre vakantie, van eenvoud tot luxe, alles is mogelijk. Ik verkoop producten van bekende en minder bekende reisorganisaties. Het assortiment bestaat uit meer dan 100 organisaties waarmee wij samenwerken. Dus niet alleen de grote organisaties als een ANWB, TUI en de Jong Intra Vakanties Alltours, FTI, Corendon, maar ook de meer specialistische als een BBI, Travel Trend,  Askja en Voigt en vele Duitse reisorganisaties en vele andere.

Bra Liv Travel Zweden

Waarom reizen en specials naar Zweden? 

Bra Liv is zweeds en betekent goed leven. Zweden is mijn tweede thuisland. Ons dorpje Sågen is gelegen in de provincie Dalarna, volgens de Zweden de mooiste provincie. Reizen in Dalarna is alsof je Zweden in een miniatuur ervaart. De bergen en de Sami-cultuur, de meren en bergen, de rode huisjes, de ambachtelijke traditie, de geschiedenis. In ons authentieke dorpje bied ik accommodatie en outdooractiviteiten aan voor individuele-en groepsvakanties. Een bijzondere  bestemming te midden van de ongerepte natuur en een prima uitvalsbasis voor diverse uitstapjes in de wijde omgeving. Vanwege de gunstige ligging kan een verblijf in Sågen heel goed onderdeel zijn van een rondreis in Zweden of heel  Scandinavië. 

De natuur en wildernis kunnen we inzetten als medicijn. Helaas hebben vele mensen tegenwoordig te maken met stress en  burn-out gerelateerde klachten. De natuur in trekken om beter te worden kan dat? Ja dat kan. Buiten zijn in de natuur wordt steeds belangrijker voor ons omdat velen van ons dagenlang tussen vier muren werken en al zittend een groot deel van het leven doorbrengen. Een vakantie in de wildernis en een belevenis in de natuur samen met vele outdoor activiteiten zoals, wandelen en hiken, in Zweden werkt als een medicijn.  Heb je alleen een laptop nodig en een internetverbinding dan kun je werk en reizen combineren. Verblijf in een traditionele woning en stap na je werk de natuur in. Tijdens het weekend trek je erop uit. Wil je back to basic verblijf in een tipitent (glamping).

Yoga docenten kiezen ook graag  deze omgeving voor het organiseren van hun retraits.

Bra Liv Travel Afrika

Waarom reizen naar Afrika?

Ik werk samen met een lokale reisagent in Kaapstad met ruim 20 jaar ervaring en zolang bestaat onze samenwerking ook. Door deze samenwerking kunnen wij geweldige maatwerk reizen samenstellen tegen scherpe prijzen. Geef je wenslijst door en wij stellen jou reis samen. Op de site staan al prachtige reizen naar Afrika met de ongerepte natuur, de wildernis en het wildleven. Wil je een bestaande reis aanpassen ook dat is mogelijk. En we kiezen steeds meer voor een verblijf in duurzame accommodaties en ecolodges.

Wil je iets heel anders beleven maak een reis: “out of the beaten tracks” of ga “op visite bij de locals”. Op deze manier beleef je en voel je the soul of Africa.

Sinds vorig jaar hebben we een nieuw concept

“work and play”.

Heb je alleen een laptop en internet nodig voor je werk dan bieden wij prachtige mogelijkheden in Zuid Afrika. Werken in de ongerepte natuur en in het weekend wild spotten. 

Bij iedere reis steunen wij tevens een goed doel. Dus u steunt Afrika en Afrika geeft u een onvergetelijke herinnering

Vraag reisadvies
Op basis van jouw specifieke wensen, stel ik ieder type vakantie samen. Een low budget vakantie krijgt van mij niet minder aandacht dan een luxe vakantie. Een onvergetelijke ervaring met levenslange herinneringen. Bra Liv Travel bied je service en gemak zodat je voor en tijdens je reis volledig ontzorgd bent.