Homestays Africa

Omschrijving

Goedverwacht Cultural Experience

Onze culturele ervaring in Goedverwacht neemt je mee terug in de tijd. Dit schilderachtige dorp dat in 1881 werd opgericht als een Moravische missie heeft een fascinerende slavernijgeschiedenis. Bra Liv Travel nodigt u uit om een ​​echte culturele ervaring te ervaren met de gemeenschap van Goedverwacht. Verken dit onbedorven missiedorp vol geschiedenis tijdens je community-ervaring. Je zult leven als een local bij een gastgezin. Je leert hun gemeenschap kennen en ervaart hun manier van leven.

Wij geloven in een wereld van verantwoord en duurzaam toerisme. Daar waar reizigers in Zuid Afrika, Botswana, Zimbabwe, Namibie  en Tanzania of andere Afrikaanse landen tours en rondreizen maken. Op safari gaan, of de Panorama-route rijden, of  het Krugerpark bezoeken om wild te spotten of door de prachtige natuur van de Tuinroute rijden, of varen op de Okavanga Delta, de Sossuvlei bezoeken en vele vele activiteiten ondernemen. Maar doe eens iets anders. Ga ook off-the-beaten-track.  Ga ervaringen op doen en ga op bezoek bij de lokale bevolking. Of ga samen met hen in een trein reizen. Of genieten van een cook-up. Ook is een verblijf bij een gastgezin in een gemeenschap eens iets heel anders. Eens vrijwilligerswerk gaan doen het kan allemaal. Ga wandelen of ontspannen en genieten in het hart van de natuur. Deze een unieke “andere” ervaring geeft levenslange herinneringen. Zo ervaar je hoe belangrijk de balans tussen natuur mens en dier is. Zo reis je met hart en ziel in Zuid-Afrika, Namibië of Botswana Zimbabwe of Tanzania met een Fair Trade Tourism en Travelife gecertificeerde touroperator.

 

Kwam e-Makana homestay (Grahamstown)
Je ontdekt Zuid-Afrika vanuit Johannesburg via de Panorama Route, Kruger National Park, Swaziland, St. Lucia, Addo Elephant, de Garden Route en de Klein Karoo naar Kaapstad.

Voor lokale reizigers voelt het net als thuis en voor internationale toeristen is Kwam eMakana een echte culturele ervaring. Gasten worden gegarandeerd verwelkomd met de warmste gastvrijheid. Gasten worden uitgenodigd om deel uit te maken van de Kwam-familie, maar de privacy van gasten wordt zeer gerespecteerd.

In 2004 werd het Kwam eMakana Homestay Project opgestart door voormalig premier van de Oost-Kaap, mevrouw Nosimo Balindlela, als een door de overheid geïnitieerd armoedebestrijdingsproject en ook om de onevenwichtigheden uit het verleden te herstellen. Sindsdien heeft Kwam eMakana zich met succes ontwikkeld tot een project dat vrouwen moet helpen bij het uitbreiden van hun huisvestingsactiviteiten in hun huizen.

Houd er rekening mee dat de prijzen en accommodatie kunnen worden gewijzigd op basis van datum, beschikbaarheid en speciale verzoeken. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen . We helpen je graag met je excursie. Meer dingen om te doen in Zuid-Afrika.

2-nachten Goedverwacht pakket

incl. 2x heerlijk ontbijt and 2x “home cooked” diner en twee activiteiten en tijd om verhalen te vertellen.

tot      31Oct2019                     ZAR 1,798.00 p.p. op basis 2 persoonskamer

vanaf 01Nov19-31Oct2020   ZAR 1,899,00  p.p. op basis 2 persoonskamer

The 3-night Makushu package

incl. alle maaltijden en 5 activiteiten.

Tot       28Aug2019                    ZAR 7,685.00 p. p. in 2 persoonkamer

Vanaf  29Aug19-28Aug2020  ZAR 8,305,00 p. p. in 2 persoonskamer

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Offerte aanvragen